До Г-н и Г-жа Попови, РЕФАН България

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
от
Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

С настоящото изказваме огромната си благодарност за отзивчивостта Ви и помощта, която ни оказахте за организирането на ТРЕТИ ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИ КУРС ПО ЕПИЛЕПСИЯ под егидата на Международната Лига за борба с Епилепсията (ILAE), който се състоя в хотел „Самоков“ - Боровец от 5 до 8 юли 2017 г.

Вашата подкрепа направи възможно България да бъде домакин на един от най- важните европейски форуми в областта на епилептологията през настоящата година. На курса присъстваха 80 лекари от 8 източно-европейски страни и 17 водещи експерти от 14 европейски страни. Общата оценка за курса от участниците е отлична (48 от 74) и много добра (25 от останалите). Продуктите на „РЕФАН България“ предизвикаха възхищение у нашите лектори от чужбина, а всеобщата оценка за Вашата компания е, че „България има шансове за по-добро бъдеще, защото има такива хора“.

От името на организационния комитет на курса, Дружеството Против Епилепсия и всички участници Ви благодаря отново за искрената Ви ангажираност и голямата подкрепа, за човешкото отношение и всичко, което правите за България и българите.

С огромно уважение:
/доц. д-р Петя Димова, дм

Председател на ДПЕ/

София, 19.07.2017 г.