21-годишен младеж е убил 17-годишната блогърка Бианка Девинс в американския щат Ню Йорк по особено жесток начин. Но което е още по-страшно, мъжът публикувал в  Instagram снимка на момичето с прерязаното гърло.

По информация на полицията Брандън Кларк нападнал с нож непълнолетната блогърка на пътя и й прерязал гърлото. След това пуснал в социалната мрежа снимки на окървавеното мъртво тяло на Бианка. 

Когато на мястото на произшествието пристигнали полицаите, Кларк се опитал да се самоубие, но униформените го обезоръжили. След това го задържали. Преди самият убиец да извика органите на реда, той направил цяла фотосесия с мъртвото тяло на момичето и публикувал кадрите в в акаунта си в Instagram. 

Според New York Post двамата се запознали в мрежата и дори заедно посетили музикален концерт. „Те идват за мен. Извърших нещо ужасно... Много съжалявам”, написал Кларк под снимките на тялото на Бианка.

Въпреки усилията на администраторите на социалната мрежа, която блокира убиеца, снимката бързо бе копирана от други потребители. Този случай още веднъж доказва, че в борбата социални мрежи - неподходящо съдържание последният печели. Сега на Instagram му предстои дълга работа по пълното ликвидиране на снимките на мъртвото момиче.