Кралица Елизабет II попадна в неприятна ситуация. Роялката присъства на известния турнир по поло Royal Windsor Cup.

От  вече ви разказахме. Разкрихме ви и, че 

Там обаче й се случи нещо много неприятно. Въпреки инцидента тя запази спокойствие и дори се опита да не обръща внимание на случилото се, докато хората около нея бяха шокирани.

Случката се е разиграла, докато кралицата е слизала по стълбите от ложата, в която е била настанена. Елизабет II се е озовала в доста неудобна ситуация, коментират световните медии.

По време на спортното събитие е излязъл много силен вятър, който изведнъж довлякъл черен шал, който пернал през лицето кралицата.

Независимо от всичко тя останала спокойна и продължила да слиза по стълбите. В същото време хората бяха шокирани от станалото. Най-шашната е американско-британската актриса Джилиан Андерсън, която стана известна покрай филма „Досиетата Х”.

Човек от охраната на Елизабет II й помогнал да слезе по стълбите и да махне черния шал от себе си, за да връчи традиционно трофея на победилия отбор.

Припомняме, че преди време британската кралица е била принудена да прекрати своя визита заради „нашествие на плъхове”. Явно неприятностите напоследък съпътстват Елизабет II./