Валентина Аддали ,която в Туитър се подвизава под името vаl_addall, успя да взриви социалната мрежа с публикация. Реакцията на потребителите и феновете й бе мълниеносна и отчасти гневна.

От  вече ви разкрихме Показахме ви и 

Валентина има свой собствен канал в Ютуб, където споделя видеата си с 45 000 абонати. Профилът й в Инстаграм също е много добре развит, а в него тя качва много свои снимки, перчейки се със завидна фигура.

Наскоро в профила си в Туитър тя се обяви в подкрепа на това да приемаме телата си такива, каквито са и публикува своя снимка по бански. Над нея тя призова всичките си фенове, последователи и приятели да стоят същото и да приемат начина, по който изглеждат.

„Нека говорим позитивно за телата ни. Качете снимките си, за да всички си кажем по нещо добро”, каза тя.

 

Мнозина откликнаха на призива й, а публикацията бе харесана от 42 000 души. Потребители на социалната мрежа споделяха свои снимки по бански и благодариха на момичето за страхотната идея и вдъхновението.

Въпреки това Валентина си навлече и много критики. Възмутени потребители обвиниха момичето, че отново иска просто да привлече вниманието към себе си, а тялото й реално съответства на всички канони на красотата. В допълнение моделът в Инстаграм дори е споменал името на марката бански, с който е позирала, а това допълнително вбеси последователите й, които решиха, че всичко е с рекламна цел, а добрата кауза е просто параван.

„Нека спрем да толерираме хора, които се хвалят с хубавите си тела всеки ден. Просто си признай Валентина, че искаш повече комплименти”, заяви потребител.

Друг го подкрепи „Просто искаш да привлечеш внимание”, казва той.

А вие какво мислите?