Отборът на ЛП Супер Спорт София отпразнува спечелената титла от държавното първенство по женски футбол до 15 години. Финалните мачове се играха на стадиона в Казанлък с участието на 8-те най-добри състава в страната за тази възраст.
 

"Тактически загубен мач, като идеята бе да можем да избираме съперниците си до финала. Успяхме да го реализираме в последната среща от групата ни срещу отбора на Пълдин с 0:1. Това стана след пресилено отсъдена дузпа, като тази загуба ни изпрати на полуфинал срещу класиралия се на първо място в група Б - Енко Пловдив. Отново добре тактически изигран мач и победен гол с глава след блестящо включване на нашата централна защитничка Ванеса Иванова при ъглов удар. В другия полуфинал, след оспорвана битка, отборът на НСА победи предварително сочения фаворит за спечелване на турнира отбор на Пълдин. Така станаха ясни финалистите за малкия и големия финал. В битката за трето място се игра пловдивски сблъсък - Енко - Пълдин и столично дерби между двата гранда от последните 20 години в българския женски футбол - ЛП Супер Спорт и НСА".

"В малкия финал Пълдин победи с 1:0 и спечели бронзовите медали, а в най - важната битка за титлата се получи един добър от спортно-техническа гледна точка мач, дерби с много голове и уникално изпълнение, което се среща рядко по терените в цял свят. Преди това ЛП бе повел с гол от дузпа на нашата блестяща защитничка Ванеса Иванова, която скъса мрежата в буквалния смисъл и тогава, когато символичните гости от НСА бяха изравнили след груба грешка на защитничките на ЛП, последва и най-уникалното изпълнение в мача, а именно голът, вкаран от вратарката на ФК ЛП Супер Спорт - Майя Станева. Тя отбеляза с шут от собственото си наказателно поле право във вратата на НСА. След гола на Майя, изравнилите по-рано футболистки на НСА загубиха надежда за обрат, обезверени след третия гол, който падна след едно от многото разбърквания пред вратата им. Той бе отбелязан от Веси Калинова, която хитро мушна топката през няколко футболистки и донесе титлата на отбора".

"Дотук не свършиха уникалните неща в този турнир и след като бяха обявени индивидуалните награди, всички изпаднаха в шок. Изненадващо за всички, за вратар номер 1 бе определена допусналата над 10 гола в турнира, включително и този от врата на На награждаването присъстваше бившият ректор на НСА и настоящ координатор на футболния съюз проф. Лъчезар Димитров. Най-добър защитник логично стана безупречната защитничка на ЛП Супер Спорт София, отбелязала и два гола в последните две срещи Ванеса Иванова. За MVP на турнира бе определена капитанката на бронзовите медалисти от Пълдин. Заслугата за спечелването на турнира е не само на споменатите по-горе футболистки, а и на всички останали, взели участие в състезанието: капитанката Божидара Иванова, направила може би най-силното състезание в кариерата си, както и останалите - Л. Боянова, Л. Христова, Я. Балджиева, Р. Сотирова, В. Атанасова, К. Иванова, К. Златомирова, Д. Йорданова, М. Петрова".


"Oсобено внимание заслужава малобройната ни, но много гласовита агитка, която успя да надвика възпитано и интелигентно всички останали, обгрижвала и подкрепяла отбора си като публика от световна класа. Разбира се, трябва да споменем и хората от изключителния ни треньорски тандем - старши треньорът Десислава Грахльова с асистент Биляна Пенчева. Не на последно място поздравления заслужава, може би, най-щастливият човек от екипа, осигурил всичко най-добро, за да стане възможна шампионската титла - Лъчезар Паланков", написаха от клуба.