От древни времена хората вярват, че растенията имат специална енергия. Някои от тях могат да навредят – от

Е, има и такива растения, с които ще можете да привлечете парите и здравето в дома си, да се предпазите от зли очи и уроки. В следващите редове ще ви разкрием 5 такива растения.

Бамбук

Това е доста често срещано за декорация растение. Дизайнерите определено го обичат Освен това бамбукът носи много силна енергия и дава благополучие, мир и спокойствие на дома.

Важното е, че бамбукът пази от зли очи и уроки Дори и недоброжелатели да влязат в жилището ви, то бамбук няма да остави злите им намерения да ви засегнат по какъвто и да е начин.

Хризантеми

Мястото на тези прекрасни цветя не е само в градината, но и в къщата ви. Те помагат за финансов успех, стабилност и просперитет

Хризантемите вършат чудесна работа срещу завистливи хора, като пречат прокобите им да проникнат в жилището и живота ви.

Ако нямате желание да си отглеждате точно такова цвете, то просто от време на време, при партита и посрещане на гости, ги слагайте в къщата си, за да ви пазят от зли очи.

Спатифилум

Това цвете е известно и като „женско щастие”, то носи късмет и любов за дамите, които са необвързани и бременност, за тези, които вече имат спътник в живота.

То има отлични защитни свойства. Ще ви спаси от завистливи недоброжелатели.

Алое вера

Това растения блокира достъпа на всичко отрицателно до дома ви и отваря пътя само на положителните енергийни вибрации. Алое верата помага за просперитет.

Ако растението умре, значи  в жилището ви е влязла много силна лоша енергия.

Кактус

Много хора смятат, че те водят до кавги и неприятности. Това обаче не е така. Те защитават хората от негативизъм и лоши мисли.

Кактусите премахват злото и отблъскват завистта.

Добре е да ги поставите в близост до входната врата или до работещи електрически уреди/.

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!