35-годишна инструкторка по йога от Тулуза в продължение на няколко месеца е имала драскотина на носа си, без да й отдава значение.

От  вече ви . Споделихме ви и 

Малко след това разбрала, че всъщност има рак. Каква точно е връзката между драскотината и онкологичното заболяване, ще разберете след секунди.

)

Жената продължила да работи и въобще не се притеснявала от драскотината на носа, която получила през 2018-а. Раната не се лекувала, а периодично кървяла. След месеци спортистката решила все пак да отиде на лекар. Той й дал антибактериален крем, подозирайки, че раната просто е инфектирана.

Жената обаче след време се върнала в кабинета на специалиста, след по-обстойни изследвания станало ясно, че тя има базално-клетъчен карцином – немеланомен рак на кожата.

Наложило се атлетката да се подложи на три сложни операции на носа, включително и отстраняване на върха му.

Всъщност една от възможните причини жената да си е докарала това страшно заболяване, е това, че не е използвала слънцезащитен крем.

„Имам тъмна кожа, без лунички, тъй че не използвах специални продукти, с които да предпазя кожата си. Сега напълно преосмислих отношението си към тена и слънцезащитните продукти’,обяснява 35-годишната жена./

Харесайте където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!