Представители на Националния клуб на привържениците на Левски се срещнаха с кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова. По време на разговорите в четвъртък бяха обсъдени наболели въпроси пред "синята" общност.

Г-жа Фандъкова пое личен ангажимент за смяна на проектното предложение за визията на метростанция "Георги Аспарухов", която е в непосредствена близост до стадион "Герена". Метростанцията, която предстои да бъде открита, бе кръстена на легендарния футболист с решение на Столичния общински съвет по инициатива на организираните привърженици.

Впоследствие обаче предложената визия на станцията не отговаряше по никакъв начин на името на Георги Аспарухов. След срещата със Софийския кмет представителите на НКП получиха уверение, че станцията ще изглежда по правилния начин.

Също така на място се планува и поставянето на барелеф на Гунди. Проектът за изработването на монумент в рамките на комплекс, който да увековечи славната история на Левски и неговите привърженици, също получи подкрепата та столичния кмет и ангажимент за съдействие от страна на администрацията.