Моделът Ирина Шейк шокира минувачи, след като тръгна много пикантно облечена. Не е чудно, че една от причините, които се спрягат за раздялата на Брадли Купър и красавицата е, че той просто не може да понася желанието й да се разголва.

 

Изглежда, че докато двамата бяха заедно моделката непрестанно се сдържаше, рядко се показваше на обществени събития и по време на разходките им приличаше на спретната домакиня. 

 

Е, сега вече Ирина не е длъжна на никого и отново е на „гребена на вълната”, като си позволява да носи такива дрехи, каквито й се иска. 
Преди няколко дни тя блесна на грандиозно изложение във Флоренция, после пък участва в шоу на „Версаче” в Милано.

 

След като дефилето приключи звездата дори не си направи труда да се облече и се разходи из улиците на Италия с мини пола и сутиен.
Отгоре Шейк бе наметнала черна ризка. 

 

 

 

 

 

Слабите крака на моделът правеха силно впечатление както и многото златни бижута, които бе окичила на шията и ушите си.
Фенове на модела забелязаха, че откакто е свободна, вече е започнала да се облича много по разголено. Спортните гащета и безлични тениски бяха заменени от къси полички и женствени рокли. 

 

Трябва да се признае, че Шейк изглежда меко казано много по-добре отколкото през последните няколко месеца. Може би раздялата с Купър наистина е за добро. Източници, близки до бившите влюбени, твърдят, че всъщност именно Ирина е инициирала раздялата. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!