Меган Маркъл не е първата актриса, в която е бил влюбен принц Хари. Поне така твърди американският писател Иън Халпърин.

По-малкият син на принцеса Даяна е ухажвал холивудската дива Дженифър Анистън. Внукът на Елизабет II бил хлътнал до уши по бившата съпруга на Брад Пит и бил готов на всичко за нея.

Влюбил се в нея, след като я видял чисто гола на корицата на GQ през 2009 година. Успял да намери номера й и започнал да я атакува със съобщения и телефонни обаждания.

Хари буквално боготворял актрисата, а пред приятелите си я наричал „истинска принцеса”.

25-годишният принц не се притеснявал от чувствата си. Той признал любовта си и обещал да постави целия свят в краката й. Красавицата обаче останала непреклонна.

По това време Анистън вече била разведена с Брад Пит и нямала сериозна връзка. Но отблъснала чувствата му заради разликата в годините. Принцът е по-млад от нея с цели 16 години. Между другото, Меган Маркъл също е по-възрастна от съпруга си.

Официалният представител на звездата от „Приятели” отрича информацията. По думите му „тези твърдения са абсолютна лъжа”, както и всички останали, които Иън Халпърин прави по отношение на актрисата напоследък. В своя защита писателят подчертава, че няма да се откаже от нито една своя дума, която ще излезе в книгата, посветена на 50-годишния юбилей на актрисата. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!