Пространството в комплекс „Перла“ в Бургас – още по-близо до природата

Ландшафтният проект е изцяло съобразен с концепцията на сградите, средата и местоположението им


Дворното пространство в комплекса ще бъде подновено с естествени материали

Tърсейки хармоничен баланс между функционалност, естетика и връзка с природата, компанията „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД не спира да полага грижи за своите клиенти, като непрекъснато инвестира в обектите си. Водени от амбицията за подобрения и усъвършенстване, цялостно ще поднови настилката в „Перла“, което ще допринесе за още по-очарователната атмосфера в комплекса.

Досегашната настилка бе изградена с т.н. техника щампован бетон, която реалистично имитира визията и структурата на натуралния камък. Изкуственият материал ще се подмени с естествен камък – гранит, който ще хармонира с озеленяването в комплекса. Настилката съчетава два вида плочи с естествени сиви нюанси и с деликатен розов меланж, обработени против хлъзгане и влага. Камъкът за облицовка на стените е в сиво с релефна текстура, придаващ монументалност. Използваният материал е произведен от водещ бранд на дизайнерски плочки и мозайки.

Ландшафтният проект е изцяло съобразен с концепцията на сградите, средата и местоположението им.

Детската площадка във вътрешната част на двора ще бъде реновирана и ще бъде положена противоударна настилка.

„Перла“ е затворен комплекс, съставен от 7 въведени в експлоатация жилищни сгради на 7 и 8 надземни нива. Намира се на минути от Морската градина, а във вътрешността му са разположени цветни градини с екзотична растителност, зелени храсти и цветя.

През 2018 г. стартира строежът на блок „Перла 8“, състоящ се от две сгради на калкан. Мрамор и травертин ще са част от фасадата на сградите, съчетавайки се хармонично със съществуващите до момента. С изграждането на блок 8 ще бъде увеличено вътрешното дворно пространство на комплекса и ще бъде изграден още един открит басейн на няколко нива.

Разгледайте до кой етап е изграден блок „Перла 8“ в Блога на „Артстрой 1 Инвестмънт“ ТУК.

Освен апартаменти в продажба, компанията инвеститор предоставя възможност за закупуване и на търговски помещения в комплекса без комисиона - офис, магазин, лекарски кабинет или ресторант на нова, по-ниска цена

Повече за комплекс „Перла“ и помещенията в продажба, вижте ТУК

Да живеем в хармония със себе си, околните и обкръжаващата среда е формула, по която чертаем основите на нашия по-щастлив живот. Компанията „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД изгражда не просто физическа среда за живот, а място, което хората да нарекат свой „дом“.


В категории: Бургас