ЦСКА 1948 обяви привличането на нов футболист в своите редици. Клубът от София подписа с младежкия национал Ивйало Климентов. Ето какво написаха "червените":

"ЦСКА има щастието да оповести трансфера на още един младежки национал на България. Договор за 2 г. с клуба подписа Ивайло Климентов. Той идва от Лудогорец, където има пет мача с гол за първия тим. Познайте след чия асистенция? На Денислав Александров.

@@@


"Първото място е повече от реална цел за ЦСКА. Конкуренцията в тима се очертава като тежка, но това е хубаво. Аз гледам себе си – да тренирам максимално добре, а треньорът решава", сподели Ивайло пред клубната телевизия на ЦСКА. "Зная, че ще играя във Втора дивизия, но получавам шанс да се наложа. Харесват ми амбициите на ЦСКА".

@@@


Климентов играе като халф. Роден е на 3 февруари, 1998 г. в Батак. Семейството му емигрира във Валенсия още през 2004 г. Там започва в местни школи. Качва едно по едно нивата и е забелязан от регионалната гордост Валенсия. Играе една година за тима до 16 години редом до настоящата млада звезда на "прилепите" Феран Торес.

Ивайло има и половин сезон под наем във Витоша Бистрица."