Много често в ежедневието си се сблъскваме с необичайни истории. За съжаление, в повечето случаи не им обръщаме внимание. 

Една такава невероятна история ще ви разкажем днес от . Тя е от живота на едно най-обикновено семейство с три деца, които живеели в хубава къща и разполагали с всички необходими удобства. 

Един ден госпожа Бригет разбрала, че е бременна с четвъртото си дете. Това по никакъв начин не оказало влияние на живота на семейството. Бременността протичала много добре, Хъни била спокойна и щастлива и се наслаждавала на възможността, че ще стане майка за четвърти път.

Радостта на господин и госпожа Бригет била огромна, когато лекарите им съобщили, че бебето няма да е едно, а ще са цели две. А когато големият ден дошъл, Хъни била много развълнувана и нетърпелива да се запознае с близнаците. 

Раждането минало по мед и масло, бебетата - момче и момиче, се появили на бял свят с цезарово сечение. Проблемите започнали след това.

След раждането състоянието на Хъни рязко се влошило. Лекарите й открили рядка патология - емболия на околоплодните води. Подобно усложнение се среща много рядко, но доста често завършва с летален край.  

Кръвното налягане и сърдечната дейност на Бригет паднали и тя започнала да изпитва затруднения с дишането. Състоянието й станало критично. Лекарите полагали всички усилия, за да я върнат към живота. След две спешни операции и повече от 25 литра кръв, тялото на Бригет спряло да се съпротивлява.

Цялото семейство не спирало да се моли за нея. Съпругът й започнал да разлиства семейните албуми, за да намери начин да й вдъхне сили за живот.  И тогава се случило чудото. На една от последните снимки на Хъни господин Бригет забелязал над главата й странно сияние, наподобяващо ореол.

Той бил убеден, че това е знак и че съпругата му ще се оправи. А още на следващия ден лекарите му съобщили, че състоянието на Хъни се подобрява и тя ще оздравее. 

След известно време и опасността за живота й преминала. След като дошла на себе си, тя веднага поискала да види бебетата си.

Когато взела близнаците на ръце, буквално разцъфнала, защото децата й вдъхнали живот.

Щастието и радостта в семейство Бригет били огромни. Периодът на възстановяване на Хъни обаче отнел много усилия и средства. Наложило се мъжът й да взима пари на заем, защото не разполагал с нужната сума. Не им достигали и пари, за да задоволяват нормалните си ежедневни нужди.

За щастие, добри хора му се притекли на помощ. А след като снимката на Хъни и историята на семейството се появила  в медиите, средствата, нужни за лечението и рехабилитацията й, бързо били събрани.

Към днешна дата семейство Бригет продължава да води най-обикновен живот. Но никога няма да забравят онова забележително събитие. Майката и бебета й се чувстват добре. Семейството се радва на живота и е благодарно за чудото, което им се случило. А децата на Хъни ще предават историята й от поколение на поколение. Защото такова чудо трябва да се помни.

Невероятната история на Хъни Бригет успява да изуми много хора. Тя е знак, че чудеса съществуват. Много хора са получили вяра и надежда, че ще оздравеят и не са се отказали от вярата в доброто.  

Семейството Бригет напълно преднамерено разказа историята си на целия свят. Защото хората трябва да знаят, че във всеки момент е възможно да се случи някакво чудо, най-важното е да вярват в това! /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!