Идеалната кожа на азиатците, на която често се възхищаваме, е резултат от грижата за себе си. С времето някои от тайните на азиатските красавици станаха известни.

Тази интересна техника не само помага за подобряване на състоянието на кожата, но също така и  гарантира, че гримът ви няма да се разтече по време на горещината. 

Необичаен метод
Този метод стана много популярен в мрежата и се нарича Jamsu - нова техника на азиатските красавици. Jamsu е наистина проста и евтина техника, която включва приблизително 30-секундно потапяне на лицето в ледена вода за коригиране на грима и подобряване на състоянието на кожата.

Произходът на метода е японски, въпреки че вече се е разпространил в Южна Корея, където е получил името си, което на испански означава "да се потопите във водата".

Ако искате да опитате тази нова техника, започнете, като напълните купа с вода, чиито размер трябва да пасне на лицето ви. Някои жени поставят повече ледени кубчета във водата, така че температурата да падне възможно най-бързо, но ви препоръчваме да натопите лицето си в хладка вода, за да избегнете всякакви проблеми, особено ако искате да опитате тази техника през зимата.

Като начало, нанесете коректор, грунд и тонална основа, както обикновено. След това сложете малко прах или талк по лицето и потопете лицето в купа с вода. Трябва да изчакате около 30 секунди, така че се опитайте да поемете дълбоко дъх. След това изсушете лицето си, леко натиснете кърпа или гъба и завършете грима за очите и устните. 

Резултатът
Резултатите са бързо видими: ще забележите, че кожата ви е станала мека и матова. В допълнение, гримът ще бъде перфектно фиксиран и ще издържи цял ден. С повторението на тази техника ще получите хубав вид на кожата си всеки ден. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!