Напоследък се говори за много телефони, които предстои да се появят на пазара. Никой обаче не генерира толкова интерес колкото iPhone 11. Очаква се телефонът да се появи в три разновидности. Те споделят една част от голямото количество информация, което излиза всеки ден.

Генерално външният вид на телефоните се очаква да запази традициите на марката в дизайна.

Единствената по-голяма разлика е как камерата ще се постави на гърба на устройствата. Меко казано недоволството е голямо, макар все още да няма официално потвърждение от Apple.

Камерата ще получи невероятно голям ъпгрейд. Ще има три лещи отзад, нов режим за заснемане при слабо осветление и какво ли още не. Това е страхотно, но проблемът е, че всичко това ще е поставено в една голяма квадратна издутина.

Със сигурност това, което виждаме е далеч от впечатляващо. Като при всичко останало около iPhone обаче, потребителите най-вероятно ще откачат в началото, докато след седмица или две нововъведението не бъде определено за новия прекрасен тренд.

Появи се информация, която може да се определи като най-близкото до официално потвърждение, което имаме. Производителят на аксесоари Olixar винаги уцелва в десетката, когато показва свои продукти преди излизането на даден модел. Сега се появиха протектори за камерата на iPhone 11 серията. Те са произведени за MobileFun.

И да, те напълно съвпадат с дизайна, който виждаме в последните седмици. Ето няколко снимки, а по-горе има и видео:

Най-вероятно това представлява новия iPhone и ще трябва да свикнем – харесва ни, или не. Очакваме го през септември.

Какво мислите за този дизайн?