Една от големите звезди в кеча Кърт Енгъл, който си осинови българче, очевидно си прекарва страхотно в България. Това личи от публикациите му в социалните мрежи. 

Последната снимка, която здравенякът сподели е с великия ни шампион по борба Армен Назарян. Кърт Енгъл също е бивш борец. Нещо повече - оказа се, че двамата с Назарян се познават от доста години. 

"Докато бях в България, се сблъсках с друг олимпийски златен медалист от Атланта 1996 г. - българският Армен Назарян. За мен беше удоволствие да го видя отново. Говорихме за дните на славата си преди повече от 20 години. Времето лети", написа Кърт Енгъл към снимката с Назарян.  

И двамата са олимпийски шампиони от 1996 година. В Атланта Енгъл печели златото в борбата свободен стил в категория 90-100 кг. Назарян ликува в кат. до 52 кг.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На друга от снимките, която Енгъл публикува от България, с усмивка позира с кетчуп и майонеза. На ръката пък звездата от кеча има български трибагреник. 

"Български кетчуп и българска горчица? Не. Това е майонеза. Разбрах по трудния начин, когато сгреших с майонеза на хамбургера си", закачливо коментира Енгъл.

Един от първите коментари към снимката е от българската звезда в кеча - Александър Русев, който пише на госта си: "Добре дошъл в обетованата земя, Кърт!".