Мотоциклетният ас Андреа Яноне явно е решил да прави колекция от модели в леглото си. За последните шест месеца той смени три манекенки, съобщава "България Днес".

Новото му завоевание е Джулия де Лелис. Освен като модел знойната хубавица се изявява и като телевизионна водеща. Изключително популярна е в “Инстаграм”, където има над 4 милиона последователи.

Медиите на Апенините разкриха, че Джулия и Андреа са се свалили именно там. Яноне й пратил съобщение в социалната мрежа. Тя отговорила и така започнали да си пишат. Той я поканил на Гран при на Италия, където тя отишла при брат си. След това двамата били забелязани да се забавляват заедно. Видимо показали, че са повече от приятели.

Де Лелис замени в леглото на мотоциклетиста друга моделка - Андреа Сасу. Румънката, която стана световноизвестна покрай връзката си с дизайнера Филип Плейн, се задържа около Яноне около два месеца. Преди това той имаше кратка свалка с колежката й Кармен Родригес. Латиномадамата поразително прилича на последната сериозна приятелка на Яноне - Белен Родригес.

Джулия от своя страна имаше връзка с музикалния продуцент Андреа Даманте. Двамата дори бяха сгодени, но се разделиха преди няколко месеца.