Когато чуем думата лято, в главата на всеки от нас изникват няколко основни компонента - плаж, вода, парти, зеленина, красиви жени...Всички те се съдържат в любимия на пловдивчани клубен оазис, който е разположен в сърцето на града. 

Водните каскади, палмови дървета, атлетичен балет и безспирен купон радват посетителите на W Garden и превръщат летните дни в незабравими спомени, споделени с любими световни и български звезди. 

Идните петък и събота ще бъдат още по-специални за гостите на клуба, защото предстои празничен и изпълнен с много емоции Birthday Weekend.

Мега звездата Криско ще завихри достоен купон в W Garden в петък вечер и ще огласи райския кът с изпълнения на едни от най-големите хитове в кариерата си.

Едно е сигурно - ще има много музика, танци и усмивки, а времето ще лети неусетно. Любимите екзотични, авторски коктейли, приготвени от едни от най-добрите български бармани, пък ще утоляват жаждата и ще повдигат настроението ви на макс. 

Несъмнено той ще излезе на сцената под ритъма на най-новия си хит "Незаменим", който заля като цунами музикалните класации, а феновете на рап звездата тотално полудяха по парчето.

В култовата петък вечер ще чуем още Ти искаш да бъдеш с мен, Едно ферари, Афтърмен, Какво бе, Гледай как се прави, Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, Герои, Мърдай, както и много други.

Тотално хитова ще е и съботната вечер в W Garden, а незаменима парти атмосфера ще създаде  Диджей Маскота, който ще застане зад пулта. Заедно с него в програмата ще се включи Mc. Mickey и Mс SO, а ослепителният сексапил на балет W LADIES ще разгорещят още повече нощта.

По повод рождения си ден W Garden, ще посрещне без вход всеки свой гост, който се настани в клуба до 22:30 часа.

Парти вихрушката тази седмица няма да ви остави да си починете дори за момент! Ето каква програма готвят Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx, които също са част от мегакомплекса 5points.bg.

Ангелогласната Деси Слава ще бъде специален гост на Bushido на 12 юни (сряда), в четвъртък на сцената излиза любимата Алисия, а кралят на поп фолка Азис и неговият бенд ще взривят публиката в петък вечер. 

Звездни гости и топ промоции предлага и заведението, известно като единственото в града със своите афтърпартита - Planeta Payner Club by Onyx.

Утре вечер под светлините на прожекторите излиза Яница, петък е отреден за Джена , а в събота купонът ще бъде дело на огън-момичето на поп фолка Камелия.

За да бъде удобството пълно, посетителите на 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.