Берое 2010 стана шампион на турнира за Купа Олимпия!На финала децата на Стефан Динев се наложиха с 5:1 над Кронос 2!Малките таланти на старозагорци бяха абсолютно безапелационни в цялата надпревара и не записаха нито едно поражение!В групата "зелено-белите" спечелиха и трите си срещи, отбелязвайки общо 20 гола и допускайки само 2!В полуфинала и финала тимът на Берое 2010 отбеляза нови 14 гола!Силното представяне на тима бе допълнено от наградата за най-добър нападател на турнира при набор 2010. Тя бе връчена на Златин Тодоров.

Берое 2008 спечели трофея на приключилия днес турнир за Купа Олимпия Спорт!На финала децата на Павел Димов се наложиха с 2:0 над Олимпик (Варна). "Зелено-белите" изиграха осем мача по време на надпреварата, в които записаха само едно поражение и едно равенство!Великолепното отборно представяне на малките таланти бе допълнено от индивидуалното отличие за голмайстор на турнира!Наградата бе връчена на Борис Тодев

Тимът на Берое 2011 участва в надпреварата за деца, родени през 2010 и за първи път игра по правилата на Футбол 7. Въпреки това малките "зелено-бели" таланти, които бяха водени от Трифон Панев, се класираха за полуфиналите където отстъпиха на "батковците" от Берое 2010 и получиха право на участие в малкия финал. В него старозагорци завършиха 2:2 с Олимпик (Варна) и след лотарията на дузпите останаха на четвърто място! За голмайстор на турнира пък бе определен Габи Василев, който отбеляза 12 попадения. "След страха в първия мач, когато за първи път играха Футбол 7, децата се отпуснаха и постигнаха два успеха. По нищо не личеше, че са набор 2011, показаха характер във всеки един от мачовете, бориха се, въпреки че съперниците ни превъзхождаха физически.Чака ни много работа, но децата имат желание и разбират това, което искам от тях. С тренировките и всеки следващ мач ще изглеждаме по- добре След турнира им казах, че за мен те са шампиони, затова че не се предадоха в нито един от мачовете. Сълзите им показват че имат страст и желание за победа и не се примиряват със загубата и че оттук нататък няма да ни се налага да плачем", заяви след турнира наставникът на Берое 2011 Трифон Панев.