Най-новият клуб под тепетата - Bushido Club не спира да изненадва своите посетители и за кратко време успя да се превърне в най-горещата точка за любителите на нощните забавления. Изненадите обаче тепърва престоят, а месец юни няма да бъде същият, защото под тепетата идва една от най-големите звезди на Гърция - неповторимият Василис Карас.

Той ще гостува в Bushido Club на 21 юни (петък) и готви зрелищен концерт, който ще започне точно в 22:30 часа. Клубът ще се превърне в същинско бузуки, а атмосферата по нищо няма да се различава от тази в южната ни съседка. 

Великият гръцки певец идва заедно със своя бенд и обещава грандиозно парти, съпътствано от богата програма с избрани песни от репертоара му.

С всеки изминал ден, интересът към събитието расте все повече, затова побързайте и направете своята резервация на телефон: 0876 444 999.

Тази седмица също ще бъде изпълнена с голяма доза настроение, защото Уикендът на звездите ще завладее мегакомплекса 5points.bg.

Клубовете, локализирани в парти зоната, готвят поредица от изненади, а мега изпълнители ще излязат под светлините на прожекторите по време на Weekend of the STARS на 31 май (петък).

Всички посетители избрали да посетят и станат част от атрактивната звездна програма ще имат възможността да се впуснат в обиколка и на трите заведение, като платят само един вход!

Кралят на поп фолка Азис ще гостува в Onyx Club, само седмица след като взриви публиката в Bushido. На сцената на Bushido Club, пък ще се качи една от най-артистичните и гласовити изпълнителки на Пайнер - Галена. 

Наистина СкандаУно ще бъде и в W Club, защото талантливите Лъчо и Тото от група СкандаУ ще вдигнат градуса на купона в клуба с хитовите си парчета като Хайвера, Кокаина, Без да пие, Чужди усмивки, Replay и много други.

За да бъде удобството пълно, посетителите на 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.