Плажната перла на Бургас - Palm Beach, открива грандиозно летния сезон

Купоните на Северния плаж започват още тази седмица


Истински оазис в сърцето на Бургас - комплексът е уникалено място, каквото не е изграждано до момента в града

Най-горещата точка в Бургас и това лято ще е развлекателният комплекс Palm Beach на Северния плаж. През изминалите две лета, той бе напълно преобразен по иновативен и изключително интересен начин и се превърна в един от най-атрактивните плажове по цялото Черноморие.

Хитовите два клуба в комплекса Famous и Play вече се подготвят да посрещнат първите си гости за лято 2019.

Купоните на Северния плаж започват още тази седмица. В събота 25 май  Club Famous и Club Play отварят врати за преопънинг парти. Събитието има за цел да подгрее феновете за официалното откриване на сезона.

Стартът на сезона в хитовия комплекс Palm Beach ще бъде подобаващо отбелязан на 31 май и 1 юни. Двудневното гранд опънинг парти и тази година ще се помни дълго.

На 31 май се задава първата гореща петъчна нощ на Palm Beach Бургас, защото врати отваря и Club Play! Специален гост за събитието ще бъде сексапилната Лорета! 

Грандиозно начало на нощните партита по традиция ще даде Dj Mascota на 1 юни в  Club Famous. С най-горещите тракове за 2019, виртуозът на клубните купони ще пробуди в сърцата на бургазлии летния ритъм и желанието за партита до сутринта, че и след това.

Резервации можете да направите на тел.0893 66 67 67 за Club Famous и тел.0893 666 760 за Club Play. Всички купонджии ще могат да посетят и двете заведения с един вход.

Парти програмата и на двата клуба за гост изпълнители е препълнена за цялото лято. Предстоят участия на най-горещите поп и рап изпълнители, а DJ партитата вече пожънаха грандиозен успех.


Palm Beach е истинска перла в сърцето на Бургас - уникален комплекс, какъвто не е изграждан до момента в града.
Той включва модерен бийч бар, дискотека, разнообразни плажни съоръжения и ред други удобства, които са на изключително достъпни цени 

 


 


В категории: Лайфстайл