Две момичета бяха жестоко пребити в Анапа, Русия. Конфликтът се случил в 2:30 часа близо до фонтаните на улица Горки и бе уловен от камера за наблюдение. На улицата стояли представителките на по-слабия пол, а момчета им подвиквали отдалеч.

Момичетата, които се смеели, отговорили на нещо. В един момент компанията хулигани се приближи до непознатите девойки. Младежите говорили несвързано, вероятно били пияни. В разговор с неканените гости една от жертвите се пошегувала с него с цитат от една неприлична рап песен. Не е имала време да завърши фразата, когато един от младежите  я ударил по лицето. Започнала словесна схватка.

Жертвата се опитала да успокои агресорите: "Разбрахме, момчета, мислехме, че се шегувате." - Шегуваме се - отвърна опонентите. В един момент едно от момчетата атакувало девойките. Първо я ударил няколко леки удара. Тя продължила да ругае. Хулиганът се опитал да я изрита, загубил равновесие и паднал. Момичето ударило нападателя няколко пъти с ръка на гърба.

Да помогне на "боеца" се втурнал неговия приятел. Той ударил силно момичето в лицето. Тя паднала и ударила главата си върху тротоара. Известно време лежала на земята без да помръдне. 

В социалните мрежи се появи информация, че едно от момичетата е получило счупвания на челюстите с изместване, натъртвания, разбит телефони разкъсани дрехи, а приятелят й е получил сътресение на мозъка.

Забележително е, че таксиметрови шофьори и минувачи наблюдавали конфликта безучастно. Никой от тях дори не коментирал случилото се.