Източник: Lamqta.com 

Овен 
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.  

 
Телец
В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци
За всички Близнаци този ден ще бъде свързан с много значителни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благополучие или душевния комфорт, а да направите този избор въобще няма да е лесно.Помнете, че днес е за предпочитане е , важните решения да взимате самостоятелно, тъй като от всички съвети, които бихте получили, ще сте склонни да изберете именно тези, които всъщност би трябвало да пропуснете покрай ушите си. Ако за днес имате запланувано някакво важно мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди само по себе си , и ще премине гладко. Няма да е излишна някаква предварителна подготовка. 

Рак
През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв
Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева
Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Хубаво би било днес да споделите със своя любим човек своите радости. Те навярно биха го зарадвали много, защото за него, по принцип, не е все едно какво става в живота Ви. Само че се постарайте да му донесете информацията на език, разбираем за него.

Скорпион
Ограничете деловата си активност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става около Вас, но от това няма никаква нужда. Нищо от онова, което сте видели през последно време, не трябва да Ви разстройва. По пътя, по който сега вървите, има няколко обрата, за които трябва да бъдете готови. Ситуацията е много по-добра, отколкото Ви се струва, та затова - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с голяма доза здравословен хумор и ще можете отново да се окажете на верния път с много по-позитивно настроение. Много по-близо сте до целта, отколкото си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това , което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е съвсем безобидно нещо, но думите Ви може да се окажат доста по-сериозни, отколкото си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате чувствата на приятелите, па макар и не нарочно. Разбира се, те ще Ви простят, но защо да рискувате? Просто си помислете, как бихте се чувствали на мястото на събеседника си.

Козирог
Днес най-сетне ще разберете, какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове...

Водолей
Днес ще Ви бъде страшно да се решите на нещо ново в личния си живот, но ще бъде нужно да го направите. В противен случай отношенията ви с любимия човек по някакъв начин ще започнат да наподобяват блато, в което няма да е уютно нито на Вас, нито на него. Постарайте се да положите максимум усилия, та това да не се случи...

Риби
Днес Ви чака сериозна и отговорна работа. На първо място - над себе си. Работата е там, че Вашия вътрешен свят се нуждае от значителен ремонт и оправяне, доколкото това, което имате сега, не удовлетворява изискванията на любимия Ви , както и изискванията на сегашната ситуация.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html