Първо във Флагман.бг! 23-годишният Михаил е арестуван с чували с дрога при разбиването на наркооранжерията край „Меден рудник“

Бургазлията оборудвал цяла стая със специална техни за отглеждане на дрога


Целите стени на помещението били облепени с найлон, вътре имало лампи и термометри, както и инсталация за поддържане на определена температура и влажност на въздуха

Бургазлията Михаил Тодоров е арестуваният за разбитата наркооранжерия в кв. „Акациите“, научи Флагман.бг. 23-годишният мъж вече е на свобода, като му е повдигнато обвинение единствено за притежание на дрога въпреки сериозните количества, които полицаите откриха при спецакцията в дома му.

Михаил най-вероятно ще се размине с условна присъда, тъй като не е осъждан до момента.

Припомняме, че на 10-ти май служители на Първо РУ-Бургас удариха супер модерната оранжерия на Михаил на ул. „Марин Дринов“ в кв. „Акциите“. При акцията ченгетата заварили цяла стая, оборудвана със специална техника за отглеждане на марихуаната. Целите стени на помещението били облепени с найлон, вътре имало лампи и термометри, както и инсталация за поддържане на определена температура и влажност на въздуха.

В оранжерията имало цели 33 растения, засети в саксии и PVC чували. В съседната стая полицаите открили близо половин кило вече набрана готова продукция.

 


В категории: Крими