Няма жена, която да не желае бюстът й да е стегнат и приятно оформен. Абе…такъв, какъвто имат 18-годишните момичета. Е, преди да прибегнете към пластичните хирурзи или скъпите и ненужни мазила, то ние отще ви предложим пет естествени метода, благодарение на които ще може да запазите тонуса на гърдите си за по-дълго време.

Преди това обаче трябва да припомним, че наскоро се появи . Преди това от  ви разкрихме е.

Освен това .

Но ето какви са тайните за това да имате голям, пищен и стегнат бюст:

Къпете се със студена вода


Леденият студен душ може да не е много приятен, но е от решаващо значение за тонуса на кожата. Ако не можете да правите това ежедневно, нанесете на гърдите си ледени кубчета или студена марля.

Дръжте гърба прав


Когато се наведете, не само, че правите гърдите си по-малко привлекателни, а също така и отпуснете гръдните си мускули. Опитайте се винаги да държите раменете си прави - това е добре както за вашия мускулен тонус, така и за външния ви вид.

Избягвайте натиска върху гърдите си



Опитайте се да не притискате гърдите си и винаги изберете бельо, което ви вписва. Сутиен, който привидно избутва гърдите ви и онази секси цепка помежду им, всъщност е ужасно вреден за тях. Това ви кара да се чувствате неудобно и нарушава кръвния ви поток.

Спортувайте правилно



Джогинг, аеробика и други активни спортове може да са полезни за цялостната ви форма и благополучие, но те могат да бъдат вредни за гърдите ви, тъй като резките движения водят до увреждане на меките тъкани. Единственото решение е отново правилното спортно облекло. Никога не тренирайте без специален спортен сутиен или по-добре…пуснете „момичетата” на свобода.

Избягвайте слънцето


При злоупотребата със слънчевите бани, особено без слънцезащитно средство, се получава сухота на кожата и загуба на нейната еластичност. Лежейки безконечно на шезлонг или на плажа не е добра идея, ако искате да запазите формата на гърдите си. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!