Бившият национал на България Радостин Кишишев смята, че водещите ни отбори твърде често сменят треньорите си, което не е правилният път за развитие. "В България много бързо се искат резултати от шефовете на отборите. При положение, че Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са отдавна във футбола, то не им приляга да сменят треньори през два месеца. За да вземеш треньор, първо трябва да си го преценил. Нужно е да му дадеш между две и три години. Ако ги питаме как са създали техните империи в бизнеса, не е било за два месеца. Така не се дава спокойствие на треньорите да работят спокойно.", сподели бившият десен бек в интервю за предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.

"ЦСКА имат лидер в лицето на Гриша Ганчев, но колко треньори се смениха там? Не е това пътят и може би трябва да се радват, че са стигнали до последен мач, решаващ титлата у нас", каза още Кишишев, а за Люпко Петрович заяви: "Смятам, че това е човек, който трябва да се пенсионира. Не мисля, че той е човекът, който трябва да работи в ЦСКА. Всеки трябва да знае кога трябва да помага и кога да спре. Аз не знам там кой е треньорът, та не му знам точната роля", продължи Кишишев.

Той добави, че многото отсъстващи основни играчи на Лудогорец за последния мач от сезона срещу Черно море може да се окаже решаващо и разградчани ще "треперят" за титлата.