Само във Флагман.бг: Досието на Недялко от ж.к."Меден рудник" - от гонка с ченгетата и автомеле до арест заради дрога

За последната година Недялко първо предизвика верижна катастрофа след гонка с ченгета, след това бе арестуван с наркотици, а сега бе задържан и за палеж в особено големи размери


Дали Недялко ще проговори и ще посочи кой е поръчителят на палежа срещу "Джи пи груп", този, който има пряк интерес фирмата да търпи загуби и изпуска срокове - ще стане известно съвсем скоро

36-годишният бургазлия Недялко Н. бе арестуван тази вечер при акция на сектор "Криминална полиция" към ОД на МВР в Бургас (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Съмненията са, че той е съучастник на Николай Пенев-Пойзъна при палежа на техниката за стотици хиляди левове на "Джи пи груп".

Недялко бе задържан в апартамента си в бл.96 в ж.к."Меден рудник", изведен бе с белезници и откаран в сградата на Областната дирекция, където разпитът му продължава и в този момент. По неофициална информация срещу него са събрани солидни доказателства, които го свързват с престъплението. Не е изключено и авера му - Николай Пенев-Пойзъна да е пропял, смятат запознати. 

Арестуван е съучастник на Пойзъна за палежа срещу „Джи пи груп”. Дали е посредник на поръчителя?

Слухът, че Недялко е арестуван се разнесе за минути в най-големия жилищен комплекс на Бургас. Още докато течеше претърсването на жилището му край входа започнаха да се навъртат съмнителни мъже, които могат да се идентифицират като представители на местния ъндърграунд.

Дали Недялко ще проговори и ще посочи кой е поръчителят на палежа срещу "Джи пи груп", този, който има пряк интерес фирмата да търпи загуби и изпуска срокове - ще стане известно съвсем скоро.

Със сигурност е ясно само, че Недялко е част от веригата, която е задействана, за да се реализира огненото отмъщение, причинило щети за над 500 хил.лева.

Бургазлията е стар познайник на органите на реда - с богато криминално досие.

Само за последната година той два пъти е влизал в хрониките на Флагман.бг.

На 21 февруари м.г. Недялко предизвика автомеле на бул. „Стефан Стамболов” – до хотел „Мираж”. Тогава помете три автомобила, а впоследствие се оказа, че е участвал в гонка с полицията, започнала от бул."Струга". Униформени установиха, че той не е имал книжка. Недялко е отказал е проба за алкохол и наркотици, което говори достатъчно за моментното му състояние.

Недялко от "Меден рудник" предизвикал верижно меле на "Мираж", вижте видео от задържането му

В началото на септември м.г. в Първо РУП Бургас бе получен сигнал срещу Недялко за наркоразпространение. Ченгетата тогава претърсиха жилището му в блок 96 и откриват 30 грама метамфетамин, 10 грама марихуана и 50 таблетки екстази. След този арест, Недялко вече си е научил урока и днес наш репортер видя, че е инсталирал камера на входа, за да наблюдава кой иска да влезе в жилището му, евентуално при поява на полицаи да има достатъчно време да унищожи или укрие дрогата. 

Полицаи атакуваха апартамент в „Меден рудник”, изкараха с белезници криминално проявения Недялко

Флагман.бг ще продължи да следи темата - ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 


В категории: Меден Рудник