Либерото Владислав Иванов се завръща в националния отбор по волейбол с надежди за класиране на Олимпийските игри в Токио през 2020 година.

@@@

"Не съм играл волейбол от 9 месеца. Имам болежки, но това е нормално. Ще бъда в ритъм и се надявам да помогна. За форма все още не може да се говори. Трябват ми още 2-3 седмици. След прибирането на отбора от Китай отново ще говоря със (селекционера) Силвано Пранди. Обединени сме за една цел и това е Олимпийската квалификация. Дано да играем все по-добре и да се класираме за Олимпиадата. Винаги е било чест да играя за националния отбор на България. Играли сме дълги години с момчетата, трябва да покажем какво можем на игрището и да побеждаваме", заяви Владислав Иванов.

@@@

“С Пламен Константинов не сме се виждали от онзи момент. Не искам да го коментирам. Каквото е било, било…”, добави Владислав Иванов пред пред Sportal TV.

@@@

Бившият селекционер на България Пламен Константинов също изгледа тренировката на националния отбор в тренировъчната зала на “Арена Армеец”.

@@@