Дебора Георгиева от френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" събра хиляди положителни гласове и лайкове с изкусителната си визия. В инстаграм тя е следвана от над 20 000 души, което е рекорд за страната ни за момиче на нейната възраст, което не е от светските среди, пише "България днес".
 
 
 

Дебора пази в мистерия личния си живот и не разкрива дали си има приятел, но постоянно е обградена от ухажори, които я "атакуват" на живо и в интернет пространството.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why you wastin' my time?

A post shared by ????️‍????️ D É B O R A ????️‍????️ (@debora__georgieva) on

 

Голямата страст на абитуриентката е модата - тя вече има няколко фотосесии и това е една от сферите, в които иска да се развива професионално след завършването си. Самата тя казва, че обича не само да бъде снимана, но и самата тя да снима, така че се изявява отлично и във фотографията.
 

В средата на този месец зрелостничката временно изоставя модната сцена и фотостудиото и заляга над учебниците като за последно. Красавицата ходи на уроци и се готви за кандидатстудентските изпити. Между учебниците тя намира време да ходи на фитнес или да тренира вкъщи, защото вярва, че хубостта не е само природна даденост, но и трябва да се полагат усилия за нея.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #mirror

A post shared by ????️‍????️ D É B O R A ????️‍????️ (@debora__georgieva) on

 

За успеха в живота Дебора не разчита само на това, с което я е дарила природата. Смята, че за да е щастлив, човек трябва да приема нови предизвикателства, да постига целите си с труд, да бъде отдаден и полезен за хората около себе си.

Изпращането й във френската гимназия е преди седмица, като тогава залага на къса рокля, с която събира погледите на съучениците си. За бала си е избрала семпла рокля с камъни "Сваровски".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nature???????? #relax #sunnydays #village

A post shared by ????️‍????️ D É B O R A ????️‍????️ (@debora__georgieva) on

 

Абитуриентката блесна през есента на миналата година, когато с бляскаво парти отпразнува 18-ия си рожден ден в пловдивско заведение. На личния си празник тя заложи на тъмносиня рокля, закупена от италиански бутик и покрита с хиляди бляскави кристали, с което затвърди мнението, че модата е една от най-големите й страсти. Стилист на елегантната й визия била нейната майка, на която често се доверява за подобни събития.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ 18th ❤️

A post shared by ????️‍????️ D É B O R A ????️‍????️ (@debora__georgieva) on