24-годишна жена от Лондон, Англия, нямала никакви признаци на бременност. Месечният й цикъл продължавал както обикновено. Шарлот Деуърд единствено качила пет килограма и имала желание да хапва повече сладкиши сладкиши, пише Daily Mail.
 

Отначало Шарлот внезапно изпитала лека болка в долната част на корема, но решила, че е предменструален синдром. На следващия ден обаче крампите се повторили, а после момичето решило да разследва всичко с помощта на телефона. Шарлот отишла в банята и заснела видеоклип. Изненадата й била огромна, когато видяла дете на кадрите.

Момичето каза, че не се е паникьосала. Тя родила сама и прерязва пъпната връв на бебето с ножица за нокти. Тогава Шарлот осъзнала странността на ситуацията и се обадила на приятеля си, 28-годишния Мигел Анхел, за да се върне спешно.
 

"Той беше просто в шок. Той изкрещя:" Намери дете на улицата ли?! "Аз ридаех и отговарях, че то е наше. Мигел не можеше да го повярва", разказва Шарлот.


Щастливите родители веднага отишли в болницата. Лекарите ги уверили, че детето е родено абсолютно здраво, въпреки факта, че по време на тайна бременност Шарлот пушила, пиела и работила по 14 часа на ден.