След оспорван финал днес срещу Левски младите футболисти на Вардар (Скопие) грабнаха титлата на турнира „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище, в който участваха детски футболни отбори от набор 2008 г. Втори останаха “сините”, трети се класираха напоростите Септември (Симитли), а -ти останаха Академия Пандев.

„Синята” легенда Георги Иванов-Гонзо връчи купите за 1-во и 2-ро място и поздрави малките футболни надежди. Близо 180 деца и треньори пристигнаха в Панагюрище за спортното съревнование, което се организира с подкрепата на община Панагюрище и БФС. Мачовете се играха 2 дни плътно на 2 терена паралелно по правилата на Футбол 7.

Организаторите на турнира „Тракийски хотелиери“ имат сериозен опит в организирането на спортни събития за деца и в домакинството на спортни прояви в професионалния спорт. Компанията организира и Международния футболен турнир на името на професор Д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра широка популярност миналата година покрай „мача на звездите“ с български футболни ветерани от САЩ’94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.