Полузащитникът Даниел Стаматов няма да бъде на разположение на старши треньора на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев за последните два мача, тъй като трябва да се подложи на операция на херния. Така 24-годишният полузащитник пропуска срещите със Садово и Борислав (Първомай), а очакванията са да се върне за началото на лятната подготовка.

Мускулни разтежения лекуват опитните Стоян Мантаров и Станимир Митев. И двамата пропуснаха последния мач като гост на Розова долина, спечелен от "акулите" с 2:1. Съборазно спецификите на контузиите им двамата ще се включат постепенно в тренировките, а ако има опасност за здравето няма да бъдат рискувани срещу изпадналия отбор на Садово в петък.

"Срещу Розова долина (Казанлък) съм доволен от второто полувреме, когато отборът вдигна оборотите и не остави съмнение, че превъзхожда като класа, опит и умения. Вкарахме два гола, ударихме греда, създадохме още ситуации и пропуснахме да се поздравим с по-убедителна победа", каза Радостин Кишишев. Черноморец (Бургас) е на 4-о място в Югоизточната Трета лига и предвид точковите разлики с отборите около тях ще завърши на тази позиция.