илюстрация: Булфото

Три месеца бяха необходими на полицията, за разкрие кражба на 150 л гориво и два акумулатора от верижен трактор, намиращ се на територията на пясъчна кариера в с. Нова Шипка, станала през месец февруари .

След проведени действия по разследване на случая е установено, че извършители на деянието са Д.Ц. (32 г.) от с. Гроздьово и М.В. (25 г.) от с. Нова Шипка, двамата известни на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжете са задържани за срок до 24 часа.

Вчера пък е получен сигнал за кражба на съоръжения от нефункционираща оранжерия за отглеждане на зеленчуци, намираща се в землището на с. Близнаци. Установено, че извършител на деянието е Л.Л. (47 г.) от с. Старо Оряхово, неизвестен на МВР. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

В началото на месеца пък е образувано досъдебно производство за кражба на метална касета, съдържаща печати и документи, сумата от 250 лв. и електронен подпис, от обществена сграда в с. Сава. Като извършители на деянието са установени К.К. (25 г.) и И.К. (22 г.), двамата от Дългопол, известни на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докалдвани на прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Мъжете са задържани за срок до 24 часа. Повдигнати са им обвинения.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html