Мраморни плочки с надпис "Версачe", стая, пълна с бутилки алкохол, а в спалнята истинска секс-атмосфера: приглушена светлина, розови завеси, голямо френско легло. Стена в къщата, посветена на иконите на светиите защитници.
 
 


В тази стая цяло семейство от Сърбия държа като робиня 19-годишна девойка и я принуждаваше да проституира повече от седем месеца.
В полицейска операция, 44-годишната Жасмина Николич, нейният 50-годишен съпруг Горан, 24-годишната дъщеря Кристина, 19-годишният син Миролюб и техният 46-годишен шофьор Демири Байрам, са били арестувани за трафик на хора. .

Според сръбските медии цялото семейство е в играта. Принудили момичето да проституира с по трима мъже на ден, а парите, които клиентите плащали, вземали за себе си.
 
 


Жасмина била мозъкът на операцията. Тя убедила момичето, че е тяхна роднина и използвала лошото й материално състояние. Когато момичето дошло при нея в къщата, тя измислила пъклен план, публикувала в интернет нейни снимки и дала обява за платен секс, казва източник на сръбския "Курир".

Както стана ясно, Жасмина организирала срещите с клиентите, а дъщерята й отговаряла на обажданията, като се представяла за момичето от обявата.