Астрологът Джесика Адамс направи сензационно предсказание, свързано с принц Хари и Меган Маркъл. Припомняме, че в началото на месец май херцозите на Съсекс станаха родители за първи път. 

На 6 май сутринта на бял свят се появи синът им Арчи. Свидетелството за раждане, което британската преса разпространи тези дни, потвърждава, че Маркъл е родила в луксозната лондонска болница Portland Hospital. , раждането там излиза между 15 000 и 500 000 паунда.

Цената зависи от продължителността на престоя и прищявките на родилката.  

Кралица Елизабет II и принц Филип вече се запознаха с най-новото попълнение в кралското семейство. Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям също навестиха младите родители, за да видят първородното им бебче. А херцогинята на Кеймбридж направи на малкия Арчи трогателен подарък - малко плюшено зайче. 

И докато еуфорията около последното кралско бебе кипи с пълна сила, астрологът Джесика Адамс направи шокиращо предсказание, свързано с младите родители. Ако нещата, за които говори, станат факт, като нищо на Острова да избухне поредния скандал, в който бившата американска актриса е главно действащо лице.

Според Адамс, в съвсем близко бъдеще в семейството на принц Хари и Меган Маркъл може да се появи ново попълнение. По думите на астроложката, херцозите най-вероятно ще си осиновят детенце от друга държава. Това щяло да се случи в близките няколко години.  

"Раждането на второ дете, дори осиновяване от чужбина, най-вероятно ще се случи в семейството през 2021 или 2022 г.", цитира Express.co.uk Адамс.

Специалистката по астрология добавя, че Меган и Хари ще "модернизират" кралското семейство и утвърдените му правила. "Домът Уиндзор ще премине през една от най-бурните си глави от много години насам, а Хари и Меган ще му помогнат в това", каза Адамс. Според нея, херцозите на Съсекс ще проведат някои свои "реформи" в установените кралски порядки. 

Съдейки по любовта, която струи в погледите на Меган и Хари и отношението им към малкия Арчи, като нищо Джесика Адамс да се окаже права и съвсем скоро двамата отново да станат родители! /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!