Златка Райкова е бременна с първото си дете, но упорито отрича този факт. Едрогърдата плеймейтка споделила щастливата новина само с най-близките си, а пред останалите и дума не обелва по въпроса, дочу HotArena. Макар че вече е в четвърти-пети месец, тя продължава да публикува стари свои снимки в инстаграм и да крие корема си. Запознати издават, че риалити звездата се страхува от уроки и затова е толкова потайна относно деликатното си състояние.

Райкова открай време била суеверна и извършавала всевъзможни ритуали за предпазване от злини. Тя се опасявала, че лоши очи ще навредят на развиващия се живот в утробата й. Притеснявала се най-вече от бившите на мъжа си Благой Георгиев, защото вярвала, че с нечистите си помисли към нея ще й създадат проблеми. „Това са злобни и завистливи жени! Мразят ме заради връзката ми, беснеят, че тях Благо ги заряза и избра мен”, обяснявала Златка пред приятелки. Някогашният футболен национал и любимата му 

споделиха, че са готови за наследник

още по време на участието си в шоуто „Биг Брадър: Мост Уонтед”. Плеймейтката нямаше търпение да забременее от Джизъса и ето че копнежите й се превърнаха в реалност. В началото на годината опитите за зачеване на двойката се увенчали с успех, но вместо да разгласи новината в публичното пространство, Златка предпочете да запази мълчание.
Още щом видяла положителния тест за бременност, еротичната моделка се разтресла от суеверия и притеснения – дали ще задържи плода, дали бременността й ще премине спокойно и бебето ще се роди здраво. Благо, който вече има 3 деца от две различни жени, се опитвал да я успокои, но безуспешно.
Говори се, че бившата съпруга на Джизъса – Есмер Омерова, научила за настоящата му връзка от „доброжелатели” и 

още повече се озлобила

към него. Тя забранила на футболиста достъп до 2-годишния им син Елай, а хлапето вече дори не питало за татко си. С днешна дата рускинята излиза с боксьора Макс Давидов, който се грижи като роден баща за момченцето. 
Отлично осведомени източници твърдят, че Есмер настоявала детето да се обръща към новия й мъж с „тате” и напълно отрязала Благой. След развода футболистът няколко пъти опитвал да се свърже с нея, но тя блокирала телефонния му номер и отказвала каквато и да било форма на контакт. 
Джизъса има и две по-големи деца от гимнастичката Христина Виатнова - Йоана и Давид. По време на съвместното им съжителство плейбоят почти не се прибирал у дома и обикалял нощни заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни красавици. Когато дългокраката грация се опитвала да му иска обяснение, той ставал агресивен и няколко пъти се случвало да й посяга, издават запознати с отношенията им. Разстроена, Витанова взела окончателно решение да натири футболиста. Търпението й не било безгранично, а всичко, което й причинил Благой, така й не успяла да прости. До ден днешен брюнетката изпитва силна неприязън и поддържа контакт с него само заради децата. 

П
оследната „голяма любов” 

на Георгиев е плеймейтката Златка Райкова, която е бременна с четвъртото му дете. Убедена, че бившите на Благо й мислят злото, тя взела бързи мерки за предпазване от уроки. Вързала си червен конец на лявата ръка, сдобила се и със специален амулет за късмет, който си купила от известна столична врачка. За него броила 400 лева, но не съжалявала за похарчените пари. „Негативната енергия на зложелателките може да ми причини големи беди. Трябва да се защитя по най-добрия начин!”, категорична била Райкова.
От половин година Джизъса и настоящата му половинка живеят на семейни начала в апартамент под наем в столичния квартал „Бояна”. Съседи на риалити звездите шушукат, че двамата спят до обяд и не излизат от вкъщи преди 14 часа. След като Благой прекрати футболната си кариера, финансовото му положение не е цветущо, но с огромния си хонорар от „Биг Брадър” и други странични дейности той успява да поддържа горе-долу приличен стандарт на живот. Златка пък се изявява като дизайнерка и продава дрехи в онлайн магазина си, пише "Уикенд".