Племенницата на Елизабет II – Лейди Габриела Уиндзор, се венча на приказна церемония във Великобритания. Естествено сватбата бе посетена от кралицата.

От  вече ви разказахме. Разкрихме ви и, че 

Церемонията се състоя в параклиса „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор, в който внукът на кралицата – принц Хари и любимата му Меган Маркъл се ожениха преди година.

Херцогър на Съсекс присъстваше на сватбената церемония, но не бе придружен от изгората си Маркъл, която на 6 май го дари със син, който дни по-късно получи името Арчи.

 

Лейди Габриела е на 38 години и сключи брак с финансиста Томас Кингстън. Двамата имат връзка повече от три години, а годежът им бе оповестен през август миналата година.

Приказната рокля на булката е дело на италианската дизайнерка Луиза Бекария. Воалът на Габриела е с дължина 6 места и е направен от няколко слоя тюл. Естествено на главата си красавицата има тиара, която е принадлежала на баба й.

Няма как да не споменем, че преди да се залюби с Лейди Габриела Уиндзор Томас е имал връзка с по-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа. Тя също е присъствала на церемонията заедно със съпруга си.

Много кралски особи посетиха сватбата.

Харесайте където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!