Възрастна двойка от американския щат Южна Каролина разкри тайната си за дълъг и щастлив семеен живот навръх 82-рата годишнина от сватбата си. 103-годишният Даниел и 100-годишната му партньорка Уили Уилямс се запознават в далечната 1935 година. Любовта им е толкова силна, че две години по-късно решават да се оженят. Оттогава са винаги заедно.

В чест на 82-рата годишнина от сватбата на Уили и Даниел близките им правят голямо тържество, на което се събират 115 души. 

През живота си съпрузите са видели много неща. Преживели са войни, Голямата депресия и дори борбата за правата на чернокожите. Даниел и Уили забелязали, че въпреки трудностите, на пътя си винаги срещали добри хора. 

Най-големият въпрос, който не давал мира на представителите на медиите на празника, бил как семейство Уилямс са успели да живеят толкова дълго време заедно в мир и хармония.

По думите на Уили, това било много просто. 

"Няма никаква тайна. Нужно е само да бъдете добри един с друг. Ние никога не спорим и не се караме, а ако случайно възникне някакъв конфликт, го обсъждаме и заедно намираме решение", казва възрастната жена. 

Дори и сега двамата предпочитат да прекарват времето си заедно - да гледат стари телевизионни предавания или да решават кръстословици.


 

А внучката им споделя, че за нея те са пример как двама души трябва да се държат един с друг, за да бъдат щастливи.

"Баба и дядо са много добри приятели. Те общуват и вземат решения заедно, постигат всичко заедно и всеки ги обича, защото са истински", добавя младата жена. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!