Престижният световен тунинг фестивал Tuning World Bodensee 2019 определи победителката в конкурса за красота Miss Tuning 2019. От 12-те финалистки на състезанието съдиите избраха Ванеса Кнауф от немския град Дармщат.
 
Победителката сега я чака година пълна със събития, тъй като тя ще бъде в центъра на вниманието на тунинг индустрията. Това са многобройни фотосесии, присъствие на VIP събития, снимки за календара Miss Tuning 2020 и раздаване на автографи. През цялото това време Ванеса ще се вози на уникален тунингован Nissan Micra.

"Аз съм в шок! Никога не съм мислила, че ще спечеля. Най-вече очаквам с нетърпение снимките за календара и предстоящите концерти", коментира Ванеса Кнауф победата си.

Освен снимките за календара с фотографа на Playboy Андреас Ройтер, красавицата ще участва в рекламната кампания на следващото международно изложение за тунинг автомобили, клубния начин на живот, ще бъде сред прожектори и красиви коли.

Второто място в конкурса е за 24-годишната Наталия Дюрбек от Кронберг, а третото - за 21-годишната Мелиса Керн от Емендинген. Победителката бе коронована от Лаура Фицек - победителката от 2018 година.