Сватбената рокля трябва да бъде символ на красотата, която винаги ще остане в паметта не само на булката и младоженеца, но и на тези, които са били участници в този важен празник. Без съмнение, булката става център на всеобщото внимание. Всички гости, като правило, наблюдават сватбената церемония със специален интерес. В тази история обаче всичко беше различно.

Развълнувана булка публикува снимките си в сватбена рокля в социални мрежи, за да попита дали си струва да добави камъни към роклятсиа. Тя все още не е била напълно готова с булчинския си екип и пита потребителите дали някой продава обувки 8,5 номер.

Между потребителите обаче възникнаха сериозни спорове. Някои наричат ​​роклята ужасна и дори призовават булката незабавно да я изгори. Някои твърдят, че „единственото нещо, което спестява роклята, е деколтето“. Когато става въпрос за сватба, някои хора стават прекалено критични.

Тези, които публикуват и споделят информация за тяхната сватба, трябва да са готови да получат обратна връзка и съвети за дрехи, храна, музика и други аспекти.

Някои мнения могат да бъдат полезни при вземането на решение, защото са честни и безпристрастни. Въпреки това, получаването на отрицателни коментари винаги е неприятно. Особено в навечерието на предстоящия празник. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!