С шампанско и "Черна панамера" изпратиха абитуриентите на Английската гимназия в Бургас

Момичетата наблегнаха на дълги шикозни панталони, за момчетата купонът бе важен от външния вид


Тапи на бутилки гърмяха в двора на ПГАЕ „Гео Милев”

С хвърчащи тапи от шампанско, броене до 12 и с най-хитови парчета, като „Черна панамера”, изпратиха дванайсетокласниците на Английската гимназия в Бургас. Абитуриентите си казаха завинаги „Goodbye” с любимата гимназия като нейни възпитаници.

Английската гимназия определено може да се похвали с едни от най-красивите девойки, които този път масово бяха заложили на дълги шикозни панталони и гащеризони, очертаващи фигурите им. Дванайсетокласничките бяха наблегнали на чарлстони с къси бюстиета. Натруфени прически и тежък грим липсваше.

При момчетата можем да отчетем, че външният вид никога не е бил фактор, особено на изпращането. За абитуриентите по-важен беше купонът. От всеки клас имаше по две момчета, които още при излизането на класа от сградата на гимназията, бързаха да разклатят бутилките и да залеят с шампанско всички наоколо.

Разбира се, при тях еспадрилите, запасаните ризки и очилата им придаваха достатъчно официалност, че да нямат нужда от други аксесоари.

За жалост обаче дъждовното време помрачи последните минути от празника им. Въпреки това зрелостниците извадиха чадъри и продължиха да броят до 12.

 




В категории: Лайфстайл