Левски ще почете с минута мълчание паметта на легендата Сашо Костов в двубоя срещу Берое в петък, 26 април. Двубоят ще се изиграе на “Герена” от 20,30 часа и е от програмата на 31-ия кръг.  В Левски са разочаровани от колегите си от ЦСКА-София за липсата на минута мълчание преди дербито от 30-ия кръг в събота.
От клуба от Борисовата градина заявиха, че не са получавали такава молба, което беше потвърдено и от делегата на срещата. Явно в Левски са предпочели да спазят традицията си и в такива тъжни случаи да отдадат дължимото на големия футболист в първата си домакинска среща. Така “сините” вече постъпиха и при смъртта на други фигури от историята на клуба - Павел Панов, Георги Марков и Цветан Веселинов.
От “Герена” са искали да си спестят грозни сцени като освиркване от противниковата агитка. Затова решението за минутата мълчание било оставено на съвестта на шефовете на ЦСКА-София. Мнозина смятат, че до казус нямаше да се стигне, ако от БФС бяха обявили всички мачове от кръга да започват минута мълчание в памет на Костов, който е бил част и от националния отбор.
"Меридиан Мач"