Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев похвали състава на Ботев Пд за демонстрираната от канарчетата игра. Също така треньорът на разградчани обяви, че тимът му няма да подцени нито един от следващите четири противника в лицето на Ботев Пд, Берое, Черно море и ЦСКА-София.

“Тренираме нормално, всички са здрави. Нямам проблем със състава. Взел съм решение кой ще замени Моци почти веднага, но исках в седмичния цикъл да доуточня дали изборът ще ми е правилен. Доста се изприказва за Моци. Слушах най-различни тези, мнения… Изблик на радост, нищо повече. Да приемем, че е било пред феновете. По някакъв начин това се коментира като провокация. Самите действия на Моци са нормални. По никакъв начин не е провокирал публиката, но всяка една радост, изразена пред друга агитка, се приема като провокация”, каза Стоев, който похвали утрешния противник на орлите.

“Ботев е доста добре комплектован отбор с нелоши състезатели, които практикуват привлекателен футбол. Надявам се да стане спектакъл за зрителите, да останат доволни. Надявам се да победим.

Съмнявам се, че мачът за Купата, който изиграха, ще ни даде предимство. Те гонят Купата и четвъртото място. Не мисля, че ще отпишат този двубой”, обясни Стоев, който добави, че Лудогорец няма да подцени трите поредни гостувания, които предстоят на шампионите след домакинството на пловдивчани.

“Дали ще съумеем да ги спечелим, нямам представа. Но ще направим всичко възможно да успеем. За нас всеки двубой е важен и няма как да ги подценяваме”, каза Стоев по повод предстоящите визити на Берое, Черно море и ЦСКА-София.