Волейболистът на Хебър (Пазарджик) Стойко Ненчев имаше голям принос за победата с 3:2 над Монтана в дербито на 12-ия кръг в Суперлигата на България. Той завърши с 16 точки, от които 4 аса. Пред BGvolleyball.com Ненчев сподели къде се крие тайната на добрия сервис: "Най-вече в спокойствието преди сервис, важно е да вярваш в силите си. Аз вече съм на години, свикнал съм да играя под напрежение срещу различни противници".

Ненчев коментира и петгеймовия мач с Монтана: "Както каза нашият капитан Иван Станев, отборната игра е в основата на нашите победи. Всеки казва сервис, блок или защита, но най-важното за нас е отборната игра. Както той каза, при нас няма звезди, има отбор. Монтана игра доста добре. Не можахме да им противодействаме на блок, те направиха доста добре първичната атака. Проблемът при нас беше, че сме изморени, те дръпнаха с 2:0 гейма, опитахме се да се съберем, да направим по-малко грешки и стана. Не само ние, всички са изморени, но това е спортът".

Стойко Ненчев не пропусна да поздрави треньора Атанас Петров за имения му ден: "Да е жив и здрав, да вярва в нас, ние можем и ще успеем".