Силиконовата миска Джулиана Гани преди няколко години е работила като танцьорка на пилон в пловдивска дискотека, узна HotArena.

 

Блондинката с проскубаните екстеншъни се кълчила полугола пред подпийнали мераклии, но днес сякаш се опитва да забрави за миналото. „Този период остана в историята. Сега се занимавам с конкурси за красота и се снимам“, обясни Джулиана пред съквартирантите си. На нея видимо й е неприятно да говори за този период от живота си.

 

Гани започнала с еротичните танци още като тийнейджърка. Тя се качила на пилона едва 16-годишна, а майка й Екатерина дори не предполагала за нощните й изяви. „Докарвах си добри пари с това. Никой не ме е учил да танцувам, идва ми отвътре. После, като сложих силикона, хонорарът ми стана двоен, даже троен. По 400 лева ми даваха за топлес танц – бях по голи гърди и си танцувах, хич не ме беше срам“, разказвала е Джулиана.

 

Гани лъжела майка си, че работи като сервитьорка, докато родителката й не решила да я проследи до местоработата й. Останала потресена, когато видяла Джулката на пилона по голи цици. Бясна, майка й я хванала за косата и я свалила с крясъци и шамари пред сащисаните мераклии.

 

Силиконката се кротнала за малко, но после пак продължила с танците, а майка й недоумявала защо го прави, след като нямала нужда от пари – баща й оставил солидно наследство - 6 апартамента в София, от които прибира наемите и не й се налага да работи нито един ден. Майката на Гани има още 3 деца от различни мъже – двама пратя, от които мис силикон се разбира само с единия, и друга дъщеря, с която цицорестата моделка също не мели брашно.