Неотдавна отви показахме как . Освен всичко друго  с, въпреки, че преди време я обвиниха, че .

 

 

 

Истината е, че , която от g вече ви показахме.

Сега обаче няма да си говорим за политическите й постижения или за красотата й, а именно за детските години, но не нейните, а тези на децата й.

Може и да не знаете, но Колинда е майка на две деца, а освен всичко се оказа и доста амбициозен родител.

 

 

 

Оказа се, че 50-годишната президентка се е омъжила още когато е била на едва 22 години. В нейния случай клишето, че зад всеки успял мъж има по една успяла жена, не е съвсем правилна, тъй като тя е по-влиятелният човек в семейството.

Колинда се омъжва за Яков Китаров през далечната 1996 година и от тогава са все заедно. Двойката има две деца – момиче на име Катарина Китарович и момче, чието име е Лука.

 

 

 

Освен, че се е изкачвала по всички политически стълбици Колинда е успяла и да се докаже като успяла съпруга, но най-вече и майка.

Но тя се оказа доста амбициозен родител. „Стриктна съм. Внаги съм се опитвала да възпитавам добре децата си. Те са послушни и възпитани. Никога не съм правила компромиси с тях и със семейството ми”, признава си Колинда.

И наистина тя е добра майка. Как иначе вече 17-годишната й дъщеря Катарина е спяла към днешна дама да стане хърватският млад шампион по фигурно пързаляне.

 

 

 

Момченцето й Лука, който е роден през 2003 година, вече е на 15 години. „Той е в доста деликатна възраст. Тийнейджърските години са трудни, още повече за момче. Той споделя повече с баща си, но въпреки това няма много тайни и от мен”, признава Колинда.

По думите й те са преди всичко едно сплотено семейство. „У дома не сме по-различни от всяко друго семейство. Но въпреки това аз си оставам президент на цяла страна, а у дома гледам да не съм чак толкова властна”, завършва с усмивка хърватската президентка. / jenata.blitz.bg