За трета година REFAN стана любимата козметична марка на българите, като за пореден път безапелационно спечели първото място в категория „Козметика“ в конкурса „Любима марка на българския потребител“ 2018. Козметичната компания е и сред брандовете, които събраха впечатляващ брой потребителски гласове в хода на гласуването. То продължи повече от месец и се осъществи в три оспорвани кръга, като до финала достигнаха тези марки, които се радват на най-голяма емоционална привързаност и лоялност от страна на потребителите.


От REFAN изразяват искрена и огромна благодарност към всички, които отделиха от времето си, за да гласуват и по този начин изразиха своята оценка към компанията и нейните продукти. Българската козметичната марка е на пазара повече от 25 години и е популярна не само у нас, но и по света със своите бутици в 50 държави на 5 континента. Нека припомним, че миналата година REFAN убедително спечели първото място и в двете категории, в които се състезаваше: „Козметика“ и „Българска марка“, като беше удостоен и със Златен сертификат за получени най-много гласове в хода на класацията. По този начин брандът стана „ЛЮБИМА МАРКА на българския потребител“ за 2017 г.


В класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” тази година взеха участие над 42 200 потребители, които гласуваха в 35 категории, като избираха своите любими марки сред 350 бранда Това е единствената по рода си потребителска класация у нас, в която победителите се излъчват единствено от гласовете на крайните потребители и техните предпочитания.


Любимите марки за 2018 получиха своето официално признание на тържествена церемония в хотел Арена ди Сердика (зала Амфитеатъра) в София.