Лято, морето, сините вълни... Идва любимият на българите сезон, а много от нас вече са започнали трескава подготовка за своят приятна почивка. Glas.bg откри перфектното място за това и държим да го споделим с вас.

Хотел Кедъра се намира в самия център на кв. Сарафово само на 5 км. от централната част на Бургас и 100 метра от плажа. 

Перфектното място за Вашата командировка или почивка на супер цени. Хотелът има голям детски кът за най-малките. Барбекю с голям навес за по-големите, безжичен и стационарен интернет за работните, заведение с отлична кухня за гладните и жадните, сауна за отмарящите. Стаите са снабдени със сам. санитарен възел, кабелна телевизия, интернет, мини бар, има студия с модерен кухненски бокс, всички стаи са с плазмени TV и LSD. Специални цени за командировъчни служители на фирми.

На рецепцията гостите на хотела се посрещат от любезни и усмихнати администраторки, които ще отговорят на всичките Ви въпроси. Вечерно време можете да се отпуснете в бирария КЕДЪРА. Предлагаме изключително голямо разнообразие пресни морски специалитети и деликатеси, българска и европейска кухня, скара на дървени въглища. Сезоните са в унисон с менюто или менюто е в унисон със сезоните – преценете сами на вечеря, но не забравяйте да дойдете пак на обяд, за да опитате още нещо наспециални цени от обедното  меню!

Цените на хотел,,Кедъра,, са винаги най добрите а зимните промоции са уникални, само за 35лв на вечер в единична стая и 40лв за двойна стая.Всички гости на Хотела ползват 10%остъпка в Бирария,,Кедъра,,която се намира в центъра на кв.Сарафово.

www.kedara-hotel.com

Телефон: 0895777846

Апартаменти и студия КЕДЪРА

За Вашият приятен престой в Сарафово, управлението на Хотел Кедъра може да Ви предложи 2 двустайни апартамента и студия разположени в модерна сграда на минути от централният плаж и същевременно в самият център на квартала. Апартаментите са стилно обзаведени, модерен кухненски бокс, изключително подходящи за семейна почивка или командировани служители.

По всяко време на деня можете да се отпуснете в бирария КЕДЪРА, която се намира на отсрещния тротоар. Предлагаме изключително голямо разнообразие пресни морски специалитети и деликатеси, българска и европейска кухня, скара на дървени въглища. Сезоните са в унисон с менюто или менюто е в унисон със сезоните – преценете сами на вечеря, но не забравяйте да дойдете пак на обяд, за да опитате още нещо наспециални цени от обедното  меню!

Цени:

  • Студио: 50 лв.
  • Апартамент: 60 лв.

Цените варират в различните сезони. Моля свържете се с нас на телефон +359 895 777 846 за подробна информация.