Топмоделът Мила Христова, който работи от години в чужбина, вече е едно от лицата на българската компания за парфюмерия и козметика REFAN. Мила е заснела фотосесия за ароматите на колекцията  REFAN GOLD COLLECTION, видя Glas.bg.
Ослепителната красавица има няколко поредни участия в Лондонската седмица на модата, като при последното издание на събитието се появи в британския Vogue. Българката вече се е снимала за реклами на редица на световни марки. В Милано е дефилирала за Who is who, „Москино”, „Клое”. На лондонските седмици на модата дефилира за английски дизайнери, както и за „Колчагов Барба”. Участва в рекламни кампании на „Лореал”, „Кока Кола”, „Хюндай”. Работи за „Дона Карън”, Iceberg, Aldo Coppola. Има фотосесии за „Харпърс Базар”, „Гламър”, „Космополитан”, „Грация”, „Хелоу”, както и за „Ева”, „Мода”, „Бюти”, „Максимум”, „Бела”. Снима се във френския сериал Section Zero. В България дефилира за „Златна игла”, „БГ Модна икона” на Академията за мода, Sofia Fashion Week 2015, „Валентино”, „Ермано Шервино”. Мила Христова е лице на „Златна игла 2016” заедно с Иван Симеонов.
"Запленена съм от ароматите на REFAN!  Бях силно впечатлена, че парфюмните  композиции са съвместна разработка с най-голямата британска фирма в браншa. От 13-годишна живея в Англия и познавам тази компания. Тя е известна с това, че създава аромати, не само възбуждащи въображението, но и съдържащи уникални съставки, наречени „специалитети“, които са запазена марка и не могат да бъдат възпроизведени от друга фирма. Известно е, че аз имам слабост към неповторимите неща", сподели Мила Христова пред Glas.bg. Тя е завършила Lancing College, частно училище в Топ 15 на най-добрите в Англия. Бакалавърската й степен  по  медия, пиар и културология е от London University of the arts, а магистърската -  по стратегически маркетинг от London school of business and finance.
“В пловдивския бранд ме привлече и стремежа им към безкомпромисно качество и световно ниво на продуктите. Затова аз, Мила Христова, избрах  REFAN!“, разкри още пред нашата медия Мила.