Серия WATER LILY е предназначена за суха и чувствителна кожа. Обогатена е с алое вера гел концентрат*, което проявява силни регенериращи свойства при кожа с раздразнения. С отговорност към опазване на околната среда и създаване на продукти с грижа за клиентите, парфюмната композиция в серия WATER LILY е направена по специалната технология - ECOBOOSTTM. Това позволява влагането й в много ниски проценти, за да се избегне дразненето на кожата. Екомаркировката с лого на цвете е признание за добри стандарти и разпознаваемост.

 

*Алое – Aloe Barbadensis Mill. gel

Подобно на кактусите, алоето съдържа 99% вода. Останалият 1% съдържа над 150 съставки, които определят невероятните свойства на алоето. Това са над 12 витамина - А, Е, В1, В2, В3, В12 и др.; минерали - калий, калций, магнезий, селен, мед, хром, цинк, фосфор и др.; танини; над 18 аминокиселини. Много широко се използва в козметичните продукти. Това се дължи на  положителното му въздействие върху кожата. Едно от най-полезните му приложения е при слънчеви изгаряния. Проявява силни регенериращи свойства при кожни възпаления и рани.

Алоето е известно с противовъзпалителните си качества и с дълготрайното и ефективно хидратиране на кожата. При външно приложение, прави невидим филм върху кожата, който я предпазва от влиянието на околната среда. Алое гелът, който се влага в продуктите с търговска марка REFAN, се култивира в Мексико. Полученият от листата сок се пресова и се концентрира чрез дестилация.

Серията съдържа: Крем ,лосион и спрей за тяло; крем за ръце; шампоан и душ-гел; парфюм за дома; пилинг сапун-гъба, сапун и ръчно изработен глицеринов сапун от 1 кг.

Благодарение на устойчивото си развитие през последните две десетилетия, създавайки качествени продукти и със специално отношение към изискванията на потребителите, REFAN спечели Златен сертификат,превръщайки се в официалния призьор в националния конкурс "Любима марка на българския потребител за 2017", както и първо място в още 2 категории -   Козметика и Българска марка.

ВСИЧКО ЗА СЕРИЯТА WATER LILY МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК>>>